Kapotte weegschaal? Overweeg een reparatie!

Onze TSA repareert uw defecte weegschaal op uw locatie als gewenst.

We hebben een standaard onderdelen pakket voorraad beschikbaar in ons magazijn en korte lijnen met veel leveranciers om uw storing op een zeer korte termijn te kunnen verhelpen.
Ook voor de al oudere apparatuur nog in gebruik, beschikken we nog over veel essentiële onderdelen.
Voor reparatie aan uw weegschaal kunt u het onderstaande formulier invullen, deze worden hersteld in onze technische werkplaats. (dit om de kosten te reduceren)

Onze technici hebben een jarenlange ervaring en worden jaarlijks getraind door onze fabrikanten en beschikken dus over alle kennis en middelen om uw apparatuur vakkundig te herstellen. De reparaties aan weegschalen en/of balansen worden uitgevoerd met originele onderdelen en ook voeren wij detail reparaties uit om onnodig hoge kosten te voorkomen als mogelijk. De TSA denkt klantgericht aan oplossingen en vervangt niet onnodig dure boards. Na elke reparatie ontvangt u een gedetailleerde digitale service rapportage.

 

TSA offerte aanvraag voor reparatie

Indien u reparatie nodig heeft aan uw laboratorium apparatuur, kunt u onderstaand formulier invullen. Vul dit formulier zo volledig mogelijk in, zodat wij u snel en efficiënt kunnen helpen.

Na het versturen van uw bericht nemen wij z.s.m. contact met u op.

Reparatie aanvraag

  • Reload captcha

* required fields

terug naar top