Winkelen per
Vorm weegplateau
 1. Rond (63)
 2. Vierkant (47)
Windscherm
 1. Ja (34)
 2. Nee (76)
Optie voor justeren (niet na te bestellen)
 1. Ja (15)
 2. Nee (95)
Weegbereik (gr)
 1. 60
  100000

Precisie weegschaal en Kern bovenwegers

Precisie weegschaal met een afleesbaarheid van 1 milligram voor gebruik in laboratoria. Deze kern bovenwegers zijn uitgevoerd in verschillende weegbereiken en voor veel toepassingen geschikt, bijvoorbeeld in pandjeshuizen of bijouterie. Op zoek naar een kern bovenweger of precisie weegschaal?

Hier vindt u ons aanbod weegschalen:

Artikelen 1 tot 40 van 129 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Van laag naar hoog sorteren

Artikelen 1 tot 40 van 129 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Van laag naar hoog sorteren

Precisie weegschaal kopen?

Welke precisie weegschaal je het beste kunt kopen hangt helemaal af van je persoonlijke voorkeuren. Gebruik je vooral kruiden en bladeren die je niet zéér precies hoeft af te wegen, dan is een weegschaal die tot 0,5 gram nauwkeurig weegt al voldoende. Werk je met poeders of kruidenextracten? Dan wil je een zeer nauwkeurige weegschaal. Dit om "slim wegen" wat soms gebeurt bij dure producten te voorkomen. Een precisie weegschaal tot 0,1 of zelfs 0,001 gram nauwkeurigheid is in dit geval prettiger werken.

De juiste weegschaal gevonden? Bestel de weegschaal dan eenvoudig in onze webshop. Bedrijven kunnen bij weegschalenenbalansen.nl ook op rekening bestellen. Als wij de bestelling met de gekozen weegschaal hebben ontvangen zorgen wij voor een nette afhandeling. 

 

Precisieweegschalen, zijn erg gevoelig

Voor de juiste weegresultaten dient u rekening te houden met:
Omgevingstemperatuur van uw precisieweegschaal, bij voorkeur kamertemperatuur (kalibreer op dezelfde temperatuur als waarop u weegt)

Waterpas, de weegschaal moet waterpas staan

Luchtbeweging bij uw weegschaal, het moet windstil zijn (hard blazen kan een afwijking van 0.4 gram veroorzaken)

Electro magnetische storingen, zet uw weegschaal op veilige afstand van magnetrons, monitoren en bijvoorbeeld portofoons. 

terug naar top