Plateauweegschalen

De plateauweegschalen van Kern zijn echte industrieweegschalen met laboratoriumprecisie. Vrij programmeerbare weegeenheden en eenvoudig te bedienen met het ja/nee-dialoog op het display. Een plateauweegschaal wordt onder andere gebruikt in de industrie en chemie branche. Op zoek naar een plateauweegschaal?

Hieronder vindt u ons aanbod plateauweegschalen:

25 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

25 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

Professionele plateauweegschaal kopen?

Voor ziekenhuizen, productieomgevingen en voor de industrie hebben wij professionele weegschalen die heel nauwkeurig zijn en uitgerust zijn met een tarra- en hold-functie. Op deze manier kan het gewicht heel nauwkeurig gemeten worden. Uiteraard vindt u op onze webshop ook weegschalen die geschikt zijn voor mensen in een rolstoel. Dit is een handige functie van de medische weegschaal, die meer inzicht geeft in de gezondheid van de patiënt.

 

Extra lange stroomkabel voor uw ATEX weegschaal.

Wilt u een stroomtoevoer via een stroombron buiten de explosiebeveiligde ruimte? Gebruik dan de 20 meter lange stroomkabel met schroefkoppeling voor aan het scherm. De extra lange stroomkabel wordt standaard bij uw ATEX plateauweegschaal meegeleverd met een EU stekker.

terug naar top