Winkelen per
Afleesbaarheid (gr)
Weegbereik (gr)
  1. 15000
    300000

Personenweegschalen Kern

Professionele personenweegschalen voor medische toepassingen. De babyweegschalen van Kern zijn goedgekeurd als medisch hulpmiddel volgens 93/42/EWG standaard. Veilig en ergonomisch in gebruik en met de dynamische-wegingsfunctie ideaal voor onrustig liggende baby's. Ideale weegschalen voor gebruik in de zorg. Op zoek naar een personenweegschaal?

Hieronder vindt u ons aanbod personenweegschalen:

23 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

23 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

Babyweegschaal voor kraamzorg

Een babyweegschaal is een personenweegschaal ontworpen om snel, veilig en nauwkeurig uw baby te kunnen wegen. De weegschaal heeft een extra groot weegoppervlak waar je je baby op kan leggen. Ook wanneer de baby even niet stil ligt, kan de baby gewogen worden. Met de tarra-functie weegt de baby weegschaal het kleed waar de baby in ligt niet mee. De kraamweegschalen van KERN zijn van zeer hoge kwaliteit en bedoelt voor proffesionals zoals artsen, kraamzorg, verloskundigen, consultatiebureau en vroedkundigen.

 

Wegen van de baby in de kraamtijd

De kraamverzorgster is na een aantal dagen na de bevalling weer weg. Voor sommige ouders is het erg lastig als ze de baby niet kunnen wegen. Dit kan belangrijk zijn om de hoeveelheid voeding die de baby binnen krijgt en daarmee de groei te meten. Op de laatste dag van de kraamverzorging wordt de kleine baby gewogen en daarna neemt het consutatiebureau het wegen van uw baby periodiek over. Mocht u na de kraamtijd twijfelen over het gewicht van uw baby, dan kunt u overwegen om zelf een professionele babyweegschaal te kopen.

terug naar top