Wiet weegschaal

Betrouwbare resultaten nodig bij het wegen van gedroogd gewas, dan gebruik je een professionele weegschaal. Met een precisie wiet weegschaal kun je heel nauwkeurig afwegen, zo kun je met sommige afwegen tot 0.001 gram nauwkeurig. Na het oogsten van wiet wil je weten of je die gram per Watt gehaald hebt. Dat kan bepaald worden door de wiet te wegen. De professionele precisieweegschaal is bijvoorbeeld de weegschaal voor coffeeshops! Weegschalenenbalansen.nl heeft een breed aanbod van precisieweegschalen. De specificaties van elke weegschaal zijn te vinden in de beschrijving.

8 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

8 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

Medicinale wiet wegen

Onze weegschalen worden veel gebruikt voor het wegen van (medicinale) wiet, ook wel cannabis genoemd. Medicinale wiet kan in de juiste dosis onder andere verlichting geven bij de volgende klachten: Pijn, Spierspanningen, Slechte bloedcirculatie, Spasmes, Chemokuren, Ontspanning en Seksuele klachten.

 

Slim wiet wegen voorkomen? Wiet weegschaal kopen!

Precisie wiet weegschalen zijn een must als je regelmatig wiet verkoopt in bijvoorbeeld een coffeeshop of gebruikt. Het kan voorkomen dat wiet ‘slim’ afgewogen wordt in jouw nadeel, door bijvoorbeeld 0.8 gram wiet te wegen in plaats van 1 gram. Andere maken het minder bond en doen bijvoorbeeld 0.951 gram wiet in een 1 gram zakje. Door dit te doen maken ze meer winst, daar ze minder wiet verkopen voor meer geld. Het vervelende is dat veel mensen er bijna nooit achter komen, daar ze geen nauwkeurige wiet weegschaal hebben. Ben je in het bezit van een precisie weegschaal? Dan zul je de aanschaf snel terug hebben ‘verdient’.

 

Medicinale cannabis voor Nederlandse apotheken

Bedrocan produceert sinds 2003 medicinale wiet voor het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Voor het programma voor medicinale cannabis van het ministerie, is gestandaardiseerde cannabis op recept verkrijgbaar in Nederlandse apotheken. Bedrocan streeft naar het overbruggen van de kloof tussen de cannabisbehoefte van patiënten enerzijds en de kwaliteitsstandaard van de moderne geneeskunde anderzijds. Bedrocan vindt dat cannabis aan alle bestaande regelgeving voor geneesmiddelen kan en hoort te voldoen. Bedrocan is het enige bedrijf ter wereld dat momenteel gestandaardiseerde, medicinale cannabistoppen aanbiedt.

terug naar top